O NAMA

NATURA TRADE d.o.o. je kompanija osnovana 1995. godine. Početna delatnost kompanije je proizvodnja kartonske ambalaže od valovite lepenke, delatnost u kojoj smo danas pozicionirani u samom vrhu proizvođača u Republici Srbiji.

Poslednjih godina kompanija NATURA TRADE je značajno proširila svoj asortiman proizvodnjom papirnih kesa različitih tipova, kao i samolepljivih traka od polimernih materijala namenjenih industriji.

Istorija i poslovanje

U proteklih 25 godina kontinuirano smo rasli, jer je efikasna proizvodnja ugrađena u sam DNK naše poslovne mašinerije. Kod nas je klijent na prvom mestu. Pridržavamo se najstrože revizije naših kupaca, osiguravajući da se poštuju najbolje prakse u svakom pogledu. Vodi nas izazov da inoviramo kako bismo stvorili ekonomične proizvode koji optimalno funkcionišu, a istovremeno su pozitivan odraz vrednosti održivog razvoja.

Tehnologija i uspesi

Uz mnogo znanja i napora, te izuzetno velike investicije u nemačku tehnologiju kad je u pitanju proizvodnja papirnih kesa, postali smo jedan od lidera na tržištu. Mašinska postrojenja opremljena su najsavremenijim proizvodnim mašinama u toj oblasti, a lica koja upravljaju njima su visokoobučena i iskusna. Ponosimo se činjenicom da je preko 80% proizvodnje NATURA TRADE namenjeno izvozu u zemlje EU.

Uz sve već navedeno, možemo reći da naša kompanija NATURA TRADE funkcioniše kao jedan dobro upakovan ambalažni servis.

Neprekidno usavršavanje

Svakodnevno unapređenje poslovnog okruženja i proširenje proizvodnih kapaciteta dokaz su našeg ozbiljnog pristupa poslovanju. Istovremeno sa investiranjem u proizvodni ambijent, neprekidno radimo i na polju unapređenja kvaliteta naših proizvoda, kao i na usavršavanju osoblja, jer je to pravi ključ uspeha kompanije. Stvorili smo tim ljudi koji podrazumeva dva generacijska pristupa u poslovanju. Ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da okupimo tim mladih, ali stručnih i vrednih ljudi. Takođe, sa ponosom ističemo da je direktor kompanije Milenko Božić bio 2015. godine u najužem krugu za izbor prestižnog priznanja EY Preduzetnik godine™, koje dodeljuje čuvena revizorsko-konsultantska kompanija najuspešnijem preduzetniku na teritoriji naše zemlje.

Brza isporuka

Brzina isporuke finalnih proizvoda našim klijentima je nešto čemu kompanija NATURA TRADE pristupa sa mnogo pažnje i truda. U tom smislu, naši klijenti mogu da računaju na usluge koje odlikuju izvrsnost, hitrost i efikasnost.

Brzo i jednostavno se možemo dogovoriti oko svih vidova poslovne saradnje koje naša kompanija pruža, a sve na obostrano zadovoljstvo.

Najkvalitetnija štampa

Vrhunski proizvodi zaslužuju najkvalitetniju boju. Nanosimo je na najsavremeniji način, koji krajnjem kupcu obezbeđuje vrhunski proizvod. Koristimo tehniku flekso štampe uz mogućnost štampanja u 8 boja.

Misija

Nastojimo da poštujući principe odrzivog razvoja, uz primenu inovativne tehnologije i visoko obučene kadrove trzištu blagovremeno isporučimo superiorne proizvode.

Vizija

Želimo zadržati i ojačati ulogu lidera u proizvodnji papirnih kesa i kartonske ambalaže kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

“Ceo svet u našem pakovanju”

je slogan kompanije koji je rezultat velike posvećenosti i uloženog truda Natura Trade tima u svaki proizvod koji plasiramo na tržište!

Korporativne vrednosti

organizaciono učenje

Usmereni smo ka jačanju humanog kapitala naše kompanije

diferenciranost

Nastojimo tržištu ponuditi jedinstvene proizvode visokog kvaliteta

timski rad

Čvrsto verujemo u značaj sinergije i razvijanja osećaja pripadnosti

briga o ljudima

Kreirajući ekološki orijentisane proizvode čuvamo našu planetu za dobrobit budućih generacija

Karijera

Želiš da budeš deo perspektivne kompanije i da radiš u pozitivnoj atmosferi usmerenoj ka organizacionom učenju? Natura Trade je pravo mesto za tebe! Postani deo našeg tima i kompanija Natura Trade će ti omogućiti da izgradiš i razvijaš svoju karijeru!

TOP